Voor iedere ondernemer is het voeren van een administratie een wettelijke vereiste die niet altijd als een van de geliefdste bezigheden wordt beschouwd. Toch is dit een belangrijke activiteit van elke onderneming. Een goed gevoerde administratie staat ten dienste van de onderneming en niet andersom. Als u geld en tijd wilt besparen en zich volledig wilt kunnen richten op de kernactiviteit van uw bedrijf, dan kunt u uw financi´┐Żle administratie met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Dit kan zowel bij ons op kantoor, als bij u op de zaak gebeuren, op uw computer, of op onze laptops. Ook kunnen wij voor u software leveren en installeren.

Indien gewenst is het ook mogelijk dat u zelf de administratie voert in het door u gewenste computerprogramma, waarna wij de periodieke rapportage en/of de jaarrekening voor u opstellen.

  Hoe wij te werk gaan

CAD zorgt voor het systematisch verzamelen, vastleggen en verwerken van de door u verstrekte gegevens. Ons doel hierbij is om dit op een dusdanige wijze te doen dat er op een gemakkelijke manier informatie kan worden verkregen voor het besturen en het functioneren van uw onderneming en voor de verantwoording daarover. Uiteraard zullen wij u, mocht hieraan behoefte bestaan, adviseren over het bijsturen van de primaire processen binnen uw onderneming. Onze administratieve dienstverlening betreft:

- Inrichten en uitvoeren van de financi´┐Żle administratie

- Implementatie en mutatie van de salaris- administratie

- Vastleggen van de administratieve organisatie

- Opstellen van tussentijdse resultaten- en management overzichten

- Samenstellen van de balans en resultaten- rekening alsmede de toelichting daarop

- Uitvoeren van de administratie in samenhang met datacommunicatie

- Ondersteuning bij de
interne verwerking
     
 :  :  :  :